Speeltafel showmodellen in showroom

Benieuwd naar de verschillen tussen onze speeltafels? Wij hebben verschillende showrooms waar wij een deel van ons assortitment kunnen laten zien. Dit is op afspraak mogelijk. Uiteraard staan onze verkoop medewerkers graag voor u klaar om u ter plaatse of via de tefeloon goed te kunnen informeren. Hebben wij uw gewenste model niet staan dan kunnen wij u in sommige gevallen ook nog naar een andere showroom doorverwijzen. Dit doen wij graag op afspraak om voldoende tijd te kunnen reserveren en de specialisten beschikbaar te houden. 
 
Bel 023-3030900 of maak een afspraak in onze planner: ga naar funty.afspraakplanner.com

Overzicht van onze showmodellen

In onze showrooms staan veel van onze producten opgesteld!

Tafelvoetbaltafels

Tafeltennistafels

Sjoelbakken

  • Momenteel geen showmodellen

Airhockeytafels

E-Step

Pooltafels (* Nu te zien en te testen)

Springkussens

  • Momenteel geen showmodellen

Showmodellen bekijken bij onze partners

Voor Buffalo showmodellen kunt u op afspraak terecht in regio Amsterdam. Voor Heemskerk showmodellen kunt u op afspraak terecht in regio Alphen a/d Rijn. Voor Sponeta showmodellen kunt u op afspraak terecht in de regio van  Eindhoven. Voor veel TopTable showmodellen kunt u op afspraak terecht in de regio Arnhem. Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak. Dit kan van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09:00-17:00. Geef aub aan voor welk merk of type u wilt komen kijken, dan laten we weten wat er mogelijk is.

Maak snel een afspraak in onze planner: ga naar funty.afspraakplanner.com en vermeld alstublieft de gewenste tafel of serie type tafel

Poolroom