hulp bij het kiezen van de Airhockeytafel:

Wie kent het niet? Wat is het spel Airhockey;
Airhockey is een soort hockeyspel op een tafel.

Onder de tafel zit een motor/fan die lucht in de binnenkamer van het blad blaast, aan de bovenkant van het speelveld zitten gaatjes. De lucht komt hieruit. Het schijfje/de puck drijft en zweeft hierdoor op de lucht.
Aan beide kanten is een doel, dit is een gleuf waar de schijfjes/pucks in geschoten moeten worden.
 Dit spel verveelt nooit en is leuk voor jong en oud.

De puck glijdt over tafel, waarbij deze door het vernuftigd systeem van minuscule gaatjes in het speelveld geen wrijving ondervindt van het speelveld zelf.

- De tafels kunnen makkelijk en snel opgeborgen worden, want bij alle tafels zijn de poten simpel te demonteren. (De Heemskerk Fastplay en Powerplay hebben zelfs inklapbare poten.)


Welke tafel is geschikt:

- Een tafel kleiner dan 5ft is gemaakt voor kinderen.

- Een tafel vanaf 5ft is veel beter geschikt voor wat grotere kinderen en eventueel volwassenen. Deze speelt veel leuker, maar neemt natuurlijk wel wat meer ruimte in beslag.

Grotere tafels hebben over het algemeen een veel beter glijeffect en een veel leukere speelsnelheid en speleffect. Bovendien zijn de grotere modellen stukken zwaarder en degelijker en dus beter geschikt voor volwassenen. De grotere tafels worden geleverd met grotere pushers/handvaten om de pucks makkelijker mee te kunnen stoten voor grotere handen.

Al onze speeltafels zijn gemakkelijk en snel op te zetten.