Antwoorden optionele extra's

Hebben jullie voetbaltafels met muntinworp in het assortiment?


Wij hebben diverse airhockeytafels met muntinworp in ons assortiment. Deze zijn allemaal geschikt voor openbaar gebruik, zoals kantoren, scholen, kantines en zelfs speelhallen. U kunt bij het product kiezen welke munt u wenst. U kunt daarbij kiezen voor €. 0,50, €. 1,- € 2,- of speciale tokens.. U kunt de airhockey tafels met muntinworp vinden in de professionele klasse.


Is het mogelijk om wieltjes onder een voetbaltafel te monteren?


Het is niet mogelijk om wieltjes onder een airhockeytafel te monteren. Wij hebben een aantal airhockeytafels in het assortiment waar kleine wieltjes onder gemonteerd zijn waardoor de tafel makkelijk opgeklapt en weggereden kan worden.


Kan ik een eigen bedrukking op een voetbaltafel laten zetten?


Airhockeytafels hebben niet standaard de mogelijkheid om deze te laten bedrukken. Als u een airhockeytafel wenst te bedrukken dan is dat op aanvraag mogelijk. Bij sommige tafels is het ook mogelijk om losse stickers aan te schaffen. Mocht u interesse hebben om een airhockeytafel te laten bedrukken dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wij kijken dan graag met u mee naar de mogelijkheden.