Ecologisch verzonden

Wij werken zo ecologisch mogelijk.

Hoe:
We zorgen voor recycling van zo veel mogelijk verpakkingen en verpakkingsmateriaal om uw product degelijk en veilig in te pakken te verbinden voor verzending.

We printen zoveel mogelijk op ecologisch en waar mogelijk gerecylced papier. (SE/011/01)

Het papier en het verpakkingsmateriaal is doorgaans voor 99% recycle-baar.

Het verpakkingsmateriaal kan in de meeste gevallen gewon in de papierbak of in de plastic-bak.
  Daarnaast is het verpakkingsmateriaal van veel producten gerecyled plastic of karton.

Ons speciale logistieke proces zorgt ervoor dat een bestelling doorgaans niet naar meerdere vestigingen moet voordat het naar de klant verstuurd kan worden.
  We leveren vaak rechtstreeks, de vrachtwagens halen uw bestelling op bij een centraal magazijn en soms zelfs rechtstreeks vanaf de fabriek.
  Zo kost elk pakket aanzienlijk minder co2 uitstoot.

Alle bestellingen worden zoveel mogelijk gezamelijk verzonden. Maar soms loont het juist om bestellingen in delen te laten leveren.
  Dit alles gebeurt automatisch

Voor het transport onderweg wordt gekozen voor optimale routes waarbij zo min mogelijk brandstof verspilt wordt, daarbij hebben steeds meervervoerders schonere bestelbussen en vrachtwagens in het wagenpark.

Diverse vervoerders rijden ook meer en meer met schonere wagens, de wagen parken worden steeds uitgebreid met miljeu vriendelijke wagens.

Wat u kunt doen:
Als u als klant kiest voor een veilig duurzaam product die lang mee gaat dan heeft u pas na lange tijd een onderdeel nodig, waardoor u het mileu minder zal belasten.
  Dit scheelt materiaal en transport uitstoot om een vervangend onderdeel bij u te krijgen.

Door deze maatregelen voor klimaat bescherming dragen wij samen met u bij aan het behoud van de natuur.