Airhockey tafel kopen

Bij ons kunt u altijd slagen om een geschikte airhockey tafel te kopen want er is een ruime keuze, hierbij kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een leuke, betaalbare airhockeytafel voor thuis, maar ook voor professioneel gebruik zult u bij ons gegarandeerd slagen. Wanneer u zich naar het linker menu navigeert, onder de categorieën, kunt u eenvoudig een selectie maken voor een tafel naar uw wens. Ook kunt u gebruik maken van onze kieswijzer, hierin hebben wij geprobeerd om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Voor persoonlijk contact kunt u ons telefonisch of via de mail bereiken, een mail wordt doorgaans dezelfde dag nog beantwoord.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

65-73 van 73

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

65-73 van 73

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Verschillende soorten en kwaliteiten

Er zijn verschillende soorten en maten, maar ook verschillende kwaliteiten airhockey tafels beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld professionele tafels en indoor of outdoor tafels. De merken Buffalo, TopTable, Heemskerk en Garlando hebben wij in ons assortiment genomen vanwege hun degelijkheid en kwaliteit. Deze merken zijn dus van goede kwaliteit, er is uiteraard wel een verschil in kwaliteit. De goedkopere tafels zijn over het algemeen kleiner en hebben een minder stevig frame dan de duurdere airhockey tafels. Tevens zijn de duurdere varianten vaak uitgerust met zwaardere luchtmotoren waardoor de puck beter over het veld zweeft.

Een leuk en intensief spel

Iedereen heeft airhockey wel eens gespeeld, het spel is het meest bekend geworden door de arcade hallen. Door de lucht die de puk over het veld laat zweven, gaat deze vaak zeer snel over het veld, en is het soms nog lastig om de puk te volgen. Dit is nou juist de beste tactiek voor het snel kunnen scoren bij de tegenstander. Wanneer de tegenstander de puk niet goed kan volgen, heeft deze minder kans om op de juiste plek te verdedigen. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de stootrand tegen de buitenzijde van het speelveld, kan er een effect worp gespeeld worden, waarbij de uitkomst van de puk voor de tegenstander minder goed in te schatten zal zijn en er gescoord kan worden.