Professionele airhockey tafel kopen

In ons assortiment hebben wij diverse professionele airhockey tafels. Zo hebben wij semi-professionele en de zeer professionele tafels. Deze tafels kunnen in openbare ruimtes zoals scholen, instanties en amusementshallen worden ingezet. De bouw is zeer robuust en kunnen dus ook een stevig potje airhockey aan. Ook zijn ze “hufter proof” zodat deze ook zonder toezicht gebruikt kunnen worden, zonder dat deze snel schade op zullen lopen.

Airhockeytafel met muntinworp

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waar te gebruiken

De airhockey tafel is veelal bekend van de amusementshallen en zijn daar ook niet weg te denken. Het is een zeer leuk familie spel, maar bij vrienden onderling is dit ook een zeer uitdagend spel. Op scholen kan de professionele airhockey tafel een zeer goede bezigheid zijn voor de jeugd, zij zullen hier competitief gebruik van maken. Dit is dan ook een zeer leuke bezigheid tijdens de pauzes of een tussenuur, uiteraard houdt u de jongeren op deze leuke wijze van de straat. Tevens is dit bij instanties een zeer leuk spel om in te zetten om de cliënten op een spelende wijze bezig te houden. Voor op de werkvloer is dit uiteraard ook een leuke bezigheid om tijdens de pauze even uit de dagelijkse sleur te komen en dit is een zeer goed middel voor wat extra teambuilding. Na een leuk potje airhockey kunnen de werknemers weer met een frisse blik stevig aan de slag.

Keuze hulp

Aan de linker zijde van onze website vindt u een vereenvoudigd keuze menu, waarbij u gemakkelijk een selectie van onze professionele airhockey tafels naar uw wens kan maken. Wanneer u wat hulp nodig heeft bij het maken van de juiste keuze, kunt u ons voor persoonlijk advies altijd even bellen of een mailtje sturen. De mails worden doorgaans dezelfde dag (binnen 24 uur) beantwoord. Op onze website hebben wij voor u een kieswijzer samen gesteld, waarbij u nog eenvoudiger een keuze zal kunnen maken.