Airhockey tafel merken

Er zijn verschillende merken die airhockey tafels produceren, in ons assortiment vint u onder andere de merken: Buffalo, Heemskerk, Garlando en TopShot. Wij hebben de producten van deze leveranciers in ons assortiment opgenomen vanwege hun degelijke kwaliteit en goede prijs-kwaliteit verhouding. Uiteraard zijn er verschillen te vinden in de diverse tafels,zo zijn de professionele tafelszeer stevig en robuust en dan ook “hufter proof”. Deze kunnen dan ook in openbare ruimtes worden ingezet, ook zijn deze geschikt voor onder andere; scholen, instanties en bijvoorbeeld amusementshallen. De goedkopere airhockey tafels zijn weer zeer fijn om thuis te gebruiken en zullen daar lang hun diensten kunnen bewijzen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Ontstaan van de verschillende merken

Het Amsterdamse merk Buffalo is opgericht in 1923 en is toentertijd begonnen met het produceren van pooltafels. Doordat de kwaliteitspooltafels van Buffalo een groot succes bleken te zijn, hebben zij besloten om ook onder andere kwaliteit airhockey tafelste gaan produceren. 


Heemskerk sport is opgericht in 1962 door de gebroeders Heemskerk, ex-tafeltennis kampioenen van Nederland. Tijdens de recessie in de jaren 70 is Heemskerk sport de enige die zijn bestaan heeft kunnen voortzetten van de toentertijd 4 Nederlandse tafeltennis producenten. De afgelopen jaren heeft Heemskerk sport zich gericht in het uitbreiden van hun assortiment in onder andere airhockey tafels

Sinds 1954 is Garlando actief met het produceren van onder andere kwalitatieve airhockey tafels in Italië, ook produceren zij voetbaltafels, pooltafels en tafeltennis tafels.

Etan produceert sinds 2004 onder andere goede prijs kwaliteitsverhouding airhockey tafels, onder de naam Etan TopShot. Het merendeel van deze producten wordt geproduceerd binnen Europa. TopShot staat dan ook garant voor jaren speelplezier!

De juiste keuze

Omdat een tafellang zijn dienst zal moeten bewijzen, is het belangrijk dat u de juiste keuze weet te maken. Wanneer u hulp nodig heeft met het bepalen van de juiste keuze, heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze kieswijzer. Ook kunt u gebruik maken van ons eenvoudige menu aan de linkerzijde van de website. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor persoonlijk contact, dit kan telefonisch of via de mail. Doorgaans worden de mails binnen 24 uur beantwoord.