Wie zijn Heemskerk-sport

Heemskerk-Sport is een bedrijf die in 1937 de eerste tafeltennis onderdelen verkocht. Maar na de oorlog is de jongste broer, Wout Heemskerk die in zijn jeugd tafeltennis kampioen was, echt actief gaan werken in de productie en verkoop van tafeltennis tafels en onderdelen door de toenemende vraag in hun regio. Vanaf 1962 hebben ze zich alleen maar op tafeltennis gericht. Zij produceerden toen nog alleen handgemaakte tafeltennis tafels en onderdelen. In het hedendaagse leven is Heemskerk-sport uitgegroeid tot veel meer dan alleen maar tafeltennis producent. Zo zijn zij tevens een van de belangrijkste spelers op het gebied van sjoelen. Maar tegenwoordig ziet u ook veel Pooltafels, voetbatafels en airhockey tafels van Heemskerk-sport. Als een van de weinige Nederlandse producenten heeft Heemskerk-Sport nog een eigen fabriek bij het kantoor in Roelofarendsveen, waar hun artikelen worden gemaakt. Hierdoor zijn exclusiviteit en duurzaamheid gegarandeerd. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Speluitleg Airhockey

Het is een spel dat je met zijn tweeën of met zijn vieren kunt spelen. Dit is mede afhankelijk van de grootte van de tafel en de leeftijd van de spelers. Hoe kleiner de tafel hoe krapper het spel. De puck moet door middel van razendsnelle bewegingen in het doel van de tegenstander komen. Dit gaat zo snel door de motor die perslucht uitblaast. Hierdoor zweeft de puck super snel over het speelveld heen. Het is een spel vol actie. 

Welke Heemskerk airhockey tafels zijn er?

Heemskerk airhockey tafels zijn er in verschillende soorten en maten. De kleine tafels zijn geschikt voor de kleinere kinderen en voor de wat minder ruime kamers. De grotere tafels zijn voor de wat oudere kinderen, tieners of volwassenen. De grotere modellen Heemskerk airhockey tafels zijn allemaal inklapbaar, zodat wanneer er toch wat minder ruimte is, de tafel toch geplaatst, gebruikt en weer opgeruimd kan worden. De kwaliteit van deze tafels is allemaal goed maar wel geldt hoe groter de tafel is, des te zwaarder zijn de materialen die gebruikt zijn. Komt u er onverhoopt toch niet uit dan kunt u eenvoudig navigeren in het rechtermenu, of onze kieswijzer raadplegen. Tevens zit onze klantenservice voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.