Buffalo is uitgegroeid tot airhockeytafel specialist

Sinds 1923 is Buffalo een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in biljart tafels. Zij zijn opgestart als een familiebedrijf en zijn heel snel uitgegroeid tot dé biljart leverancier van West-Europa. Inmiddels zijn ze zelfs uitgegroeid tot een grote speler over de hele wereld. In het hedendaagse leven zijn ze niet alleen maar leverancier van biljarttafels, maar hebben zij hun assortiment verder uitgebouwd. Zo zijn er inmiddels Buffalo Airhockey tafels,maar ook veel andere speeltafels, kwaliteitsspellen, sport- en spelattributen en trampolines. Ze willen alleen maar producten van A-merken leveren die een hoge kwaliteit bieden en uiterst duurzaam zijn maar toch tegen een scherpe prijs geleverd kunnen worden. Buffalo onderscheidt zich door het ruime assortiment van kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. Buffalo; Time to play. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Speluitleg Airhockey

Airhockey is een spannend spel dat uitermate geschikt is voor de training van de hand-oog coördinatie. Het wordt gespeeld op een speciale tafel met een zeer glad oppervlak waar gaatjes in verwerkt zijn waar lucht door stroomt. Deze lucht wordt gegenereerd door een of meerdere motoren die standaard bij elke Buffalo Airhockey tafel geleverd worden. Het doel van het spel is zoveel mogelijk te scoren bij de tegenstander in hun doel. Dit spel wordt gespeeld met een puck die door een tik met de pusher super snel over het veld heen zweeft door de lucht die uit de gaatjes gepompt wordt. Het spel kan met zijn tweeën of met zijn vieren in twee teams worden gespeeld. 

De keuze maken

Er is een ruim assortiment Buffalo Airhockey tafels. Zo zijn er modellen speciaal voor kleine kinderen en kleine ruimtes. Dit zijn basis tafels voor matig-intensief gebruik. Tevens zijn er ideale middenklassers in diverse maten die geschikt zijn voor intensief thuisgebruik. Ten slotte zijn er professionele Buffalo Airhockey tafels die in het openbaar geplaatst kunnen worden, eventueel met de optie muntproever. Hieronder staan alle Buffalo Airhockey tafels met een uitgebreide product omschrijving. Maar komt u er toch even niet uit, neem dan een kijkje bij onze kieswijzer of richt u zich tot onze klanten service.