Uw bestelling afhalen en levertijd

Let op: 
De vermelde voorraad in de webshop is geen voorraad in het magazijn in Vijfhuizen.

Alle bestellingen vanaf €. 49,- worden kostenloos bij u thuis bezorgd binnen enkele werkdagen.

 Indien u toch wilt afhalen in Vijfhuizen kan dat bij een vooraf betaling met i-Deal.
Wanneer u een afhaalbestelling op de website plaatst wordt u geinformeerd wanneer u de bestelling af kunt halen, de levertijd is dan 2 tot 4 weken.

 

 Voor een snellere afhaal tijd kan een bestelling in overleg afgehaald worden bij een van de opslaglocaties in de buurt. Dit kan in Amsterdam van de volgende merken: Buffalo, Jakkolo.
  In Roelofarendsveen van Heemskerk.

 

Past de bestelling in de auto?

- Toelichting afmetingen van een verpakking: De afmetingen staan binnenkort bij het product in de omschrijving. U kunt er ook even over bellen of emailen.

De afmeting van de verpakking van een gemiddelde trampoline is 150x40x40cm of maximaal 180x60x50cm en past dus in de meeste auto’s waarvan de achterbank plat kan.

De afmeting van de verpakking van een tafeltennistafel is 160x140x10tot20cm en past een busje, een aanhanger of gewoon op het dak bij de meeste auto’s, waar dakrails of een imperiaal op zit. Een aantal personenauto’s is groot genoeg.

De afmeting van de verpakking van een pooltafel is ca 173x90x10cm of maximaal 264x154x30cm, afhankelijk van het model en past in een busje, een aanhanger of gewoon op het dak bij de meeste auto’s waar dakrails of een imperiaal op zit. Een aantal personenauto’s is groot genoeg.
 (Alle grote pooltafels worden zonder verzendkosten thuis afgeleverd!)

De afmeting van de verpakking van een voetbaltafel is 112x60x10cm of maximaal 145x80x40cm, afhankelijk van het model en past in de meeste auto’s ,waarvan de achterbank plat kan. De kleinere voetbaltafels passen zelfs gewoon op de achterbank.

De afmeting van de verpakking van een zwembad is 110x60x40cm of maximaal 180x60x50cm, afhankelijk van het model, en past in de meeste auto’s waarvan de achterbank plat kan. De kleinere zwembaden passen zelfs gewoon op de achterbank.

Hoe kan ik betalen? kijk hier voor de betalingsmogelijkheden